T18, T15 ja P17, P15 SM-lopputurnaukset

T18 JA T15 JA P17 JA P15 JA SM-LOPPUTURNAUKSET

 
T18 JA P17 SM-LOPPUTURNAUKSET
T18 -tyttöjen (1.1.2001 tai sen jälkeen synt.) ja P17 -poikien (1.1.2002 tai sen jälkeen synt.) SM-lopputurnaukset pelataan Seinäjoella samanaikaisesti 16. - 17.3.2019 siten, että kumpaankin lopputurnaukseen pääsee kahdeksan joukkuetta. Piiriryhmän piirit karsivat piiriryhmälle osoitetuista suorista lopputurnauspaikoista pelaamalla joko alueellisen karsintasarjan tai -turnauksen.
SM-lopputurnauksen osallistumismaksu on 380 euroa/joukkue.
 
T15 JA P15 SM-LOPPUTURNAUKSET
T15 JA P15 (1.1.2004 tai sen jälkeen synt.) SM-lopputurnaukset järjestetään Tampereella 30. - 31.3.2019 siten, että kumpaankin lopputurnaukseen pääsee kahdeksan joukkuetta.  Karsinta tapahtuu siten, että piiriryhmän piirit karsivat piiriryhmälle osoitetuista suorista lopputurnauspaikoista pelaamalla joko alueellisen karsintasarjan tai -turnauksen.
SM-lopputurnauksen osallistumismaksu on 350 euroa/joukkue.
 
ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSUN MAKSAMINEN
Kaikkiin SM-lopputurnauksiin ilmoittautuminen tapahtuu siten, että piirit ilmoittavat turnauksiin oikeutetut joukkueet TASO-järjestelmän kautta - piirin ilmoittaessa joukkueen osallistumismaksu jää odottamaan.  Osallistumismaksun joukkueet maksavat itse kirjautumalla TASO:on joukkuetunnuksin ja siirtymällä sen jälkeen välilehden "Kilpailut" kautta maksamaan ao. kilpailun osallistumismaksun (valitse: "Siirry maksamaan").  Huomioittehan, että jos valinta on tilisiirtomaksu, maksettaessa on käytettävä täsmälleen samoja tilinumeroa, viitenumeroa ja summaa!
 
TURNAUSSÄÄNNÖT

Peliaika: 2 x 10 min. tehokasta peliaikaa. Turnauksessa joukkueella ei ole käytettävissään aikalisiä.

Kumulatiiviset rikkomukset peliajan mukaan siten, että joukkueen tekemästä neljännestä ja sitä seuraavista kumulatiivisista rikkomuksista seuraa vastustajalle 10m:n suora vapaapotku. Varsinaisen ottelun kumuloituvat rikkomukset jäävät voimaan mahdollisessa jatko-ottelussa.

Joukkueet täyttävät ottelupöytäkirjan viimeistään 15 min ennen ottelunsa alkua ja palauttavat sen turnauksen infopisteeseen. Joukkue saa käyttää ottelussa 14 pöytäkirjaan merkittyä pelaajaa. Turnauksessa joukkueet voivat käyttää yhtä yhden vuoden yli-ikäistä YI-pelaajaa futsalin kilpailumääräysten §14.7. mukaisesti. Piirien kaksoisedustusluvat eivät ole voimassa SM-lopputurnauksissa. Kaikilla turnaukseen osallistuvilla pelaajilla tulee olla voimassa oleva Pelipassi ja futsalin edustusoikeudet seurassa, jota hän turnauksessa edustaa.

Turnauksessa noudatetaan Futsal -kilpailumääräysten 7 §:n 3.kohdan määräystä.

Lohkoissa tasapisteissä ratkaisee sijoituksen:
a) kaikkien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten ottelujen 1) pisteet 2) maaliero 3) tehdyt maalit;
b) tasapisteisiin päätyneiden keskinäinen ottelu tai ottelut;
c) joukkueiden sarjassa tai lohkossa saavuttama 1) maaliero 2) tehdyt maalit;
d) keskinäiset ottelut;
e) arpa.

Puolivälierän, välierän tai sijoitusottelun päättyessä tasan suoritetaan rangaistuspotkukilpailu futsalsääntöjen mukaisesti voittajan löytymiseksi.  Loppu- ja pronssiottelussa ottelun päättyessä tasan pelataan 5 min. jatko-ottelu. Jos ottelu on tasan vielä jatko-ottelun jälkeen, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu futsalsääntöjen mukaisesti voittajan löytymiseksi.

Suorasta punaisesta kortista seuraa kentältäpoisto ja lisäksi yhden ottelun pelikielto ja kahdesta keltaisesta kortista samassa ottelussa kentältäpoiston lisäksi samoin yhden ottelun pelikielto. Otteluissa saaduilla yksittäisillä varoituksilla ei ole merkitystä. Kilpailun jury voi määrätä erillisiä kurinpitorangaistuksia.

Joukkueilla tulee olla turnauksessa käytössään toinen numeroitu pelipaita tai numeroitu peliliivi, joka eroaa selvästi väritykseltään joukkueen varsinaisesta pelipaidasta.

Turnauksen jury käsittelee mahdolliset vastalauseet ja sen tekemät päätökset ovat lopullisia.  Vastalausemaksu on 390 euroa ja se on maksettava vastalausetta jätettäessä.

Sijoitusotteluissa kolmen parhaan joukkueen pelaajat palkitaan (1-3) mitaleilla ja lisäksi voittaja pokaalilla.

KILPAILUN JURY

Kilpailun juryn muodostaa turnauksen valvoja sekä turnaukseen osallistuvan kahden seuran edustajat, jotka nimetään myöhemmin.