Takaisin
23.8.2019 klo 10.03

Tasapeli kelpasi MuSan Ulaselle

Jaa:

MuSa nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta tasapeliin TPV:n vieraana. Ottelu oli erittäin tasaista vääntöä puolin ja toisin, kuten näiden kahden joukkueen kohtaamiset ovat usein olleet.

MuSalle pisteen saaminen kuitenkin vaati veronsa, kun jo ensimmäiseen puoleen tuntiin kaksi pelaajaa joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen vuoksi. Ensin Rudi Dieter loukkasi reitensä ja tämän jälkeen maalivahti Janne Järnstedt vaihdettiin loukkaantumisen vuoksi Tomi Mikkelssoniin. Toisen puoliskon alussa Juuso Rantala teki herroille seuraa.

Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta lopputulos oli lopulta oikeutettu. Loistavalla taistelulla MuSa taisteli itsensä rinnalle ja näin piste tuomisina Poriin. MuSa-valmentaja Ville Ulanen näki myös ottelun tiukkana ja piti joukkueen peli-ilmettä hyvänä tappioasemasta huolimatta.

- Ottelu oli pienestä kiinni heti alusta lähtien. 1vs1-kamppailun voittanut osapuoli sai edun ja sen voittanut joukkue pääsi etenemään. Emme pelanneet mielestäni mitenkään erityisen huonosti, vaikka taululla oli 50. minuutin kohdalla 2-0, Ulanen pohti porilaisten sivuilla.

Joukkue sai vielä kavennuksen jälkeen parannettua peliä parin napsun verran ja se tuotti tulosta.

- Oma pelimme parani oikeastaan enemmän Lakkamäen kavennuksen jälkeen ja aloimme saamaan lisää tilanteita. Tomppa otti maalissa yhden ison pelastuksen ja piti mahdollisuuksia ilmassa. Lopussa Arttu Virtasen huolellinen pusku takakulmaan lämmitti mieltä. Tosi hienoa, että meidän A- ja B-juniori vastasivat tänään meidän maaleista. Siitä on hyvä jatkaa heidän kanssaan kovaa työtä.

- Jouduttiin tekemään kolme vaihtoa ja kaikki loukkaantumisten takia. Varmaan tulee osalle pidempiäkin huilia.

Tällä tasapelillä MuSa on FF Jarosta kahden pisteen päässä, tosin Jaro on pelin vähemmän pelannut. Jaro kohtaa lauantaina MYPA:n. Ensi viikon lauantaina onkin sitten iso peli Porissa, kun pietarsaarelaiset suuntaavat tänne vieraaksi klo 17.00.