Takaisin
18.8.2019 klo 11.59

Jaron Käcko erittäin tyytyväinen

Jaa:

FF Jaro voitti illan ottelun 4-1 (2-1) ja jatkaa taistelua karsintapaikasta. Nuori Axel Vidjeskog teki ensimmäisen maalinsa Ykkösessä ja Joni Remesaho teki tämän kauden ensimmäisen maalinsa.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja jo 4 minuutin jälkeen EIF siirtyi 0 - 1 johtoon. FF Jaron pelasi tilanteen löysästi ja Akseli Ollila pääsi syöttämään pallon päätyrajasta maalin eteen missä Daisuke Uemuralla oli helppo työ pistää pallon tyhjään maaliin. Tästä meni ainoastaan pari minuuttia ennen kuin Severi Kähkönen riisti pallon EIF:n puolustajalta ja Jahir Barraza syötti Vidjeskogille, joka hallitusti siirsi pallon tolpan kautta maaliin tilanteeseen 1 - 1. Tämä oli nuorukaisen ensimmäinen maali Ykkösessä ja tuuletus sen mukainen. Heti aloituspotkun jälkeen 8 minuutilla Remesaho prässäsi pallon puolustajalta ja jatkotilanteesta Kähkönen pääsi syöttämään Remesahon läpiajoon ja hän sijoitti pallon komeasti takanurkkaan ja tilanne oli 2 - 1. Tämän jälkeen FF Jaro hallitsi peliä ja EIF ei päässyt enää hyökkäämään hallitusti ensimmäisen puoliajan aikana. FF Jarolla oli useampi paikka ratkaista ottelun jo tässä vaiheessa mutta tauolle lähdettiin silti tilanteesta 2 - 1.

Toisella puoliajalla FF Jaron ote pelistä oli vielä vahvempi ja joukkue hyökkäsi näyttävästi leveällä rintamalla. Kun ottelu oli pelattu 58 minuuttia, Barraza syötti pallon taaksepäin Jonas Emetille, joka komeasti laukoi pallon takakulmaan kahdesta kymmenestä metristä. Ainoastaan pari minuuttia myöhemmin FF Jaro hyökkäsi taas vasemman laidan kautta ja hienon yhdistelmän jälkeen Darvin Chavez syötti keskelle Kähköselle joka laukoi pallon vasempaan ylänurkkaan tilanteeseen 4 - 1.

EIF:n päävalmentaja Guillem Santesmases myönsi kotijoukkueen vahvuuden.

- FF Jaro pystyi luomaan ylivoimaa laitojen kautta ja se tuotti meille ongelmia. Minulle tuli yllätyksenä että Robles pelasi alempana ja Kähkönen oli tullut hyökkäävämpään rooliin. FF Jaro on erittäin laadukas joukkue täynnä taitavia pelaajia ja pyrimme välttämään 1 vastaan 1 tilanteita mahdollisimman paljon, Santesmases totesi Jaron sivujen mukaan.

FF Jaro päävalmentaja Niklas Käcko oli tyytyväinen esitykseen.

- Alun nukahduksen jälkeen olen erittäin tyytyväinen peliin. Kaikki pelasivat hyvin ja pystyttiin kontrolloimaan peliä. Pyrittiin pitämään molemmat laitapakit ylhäällä ja sitä kautta saatiin paljon tilanteita keskityksistä ja hyökkäyspeli oli monipuolista. Tästä on hyvä jatkaa ensi lauantain MyPa peliin.