Seurojen Ääni - Etelä

Seurojen Ääni -seuraseminaari on vuosittainen kohtaaminen alueen seurojen kesken. Tavoitteena on vahvistaa jalkapalloperheen yhtenäisyyttä, kehittää osaamista jakamalla hyviä malleja sekä nostamalla esiin onnistumisia.  Lisäksi tavoitteena on edistää strategisia valintoja seuratoiminnassa. Vuonna 2019 seminaarissa oli mukana yhteensä 185 osallistujaa 68 eri seurasta.  

Etelän vuoden 2020 Seurojen Ääni -seminaari järjestetään 31.1.-1.2. Haikon kartanossa Porvoossa. Teemoina seminaarissa ovat mm. yhteiskunnallinen vaikuttaminen (mm. SROI-mallinnus työkaluna), suomalaisen jalkapallon tulevaisuus, pelaajan laadukas arki, malleja ja hyviä käytäntöjä seuroista sekä tietenkin verkostoituminen ja viihtyminen. Ohjelma on nyt julkistettu (muutokset mahdollisia)

Varsinainen seminaari ja ohjelmaan merkityt tarjoilut ovat seuralle maksuttomia. Seurasta voi tulla useampi osallistuja. Käykää seurassanne keskustelu, minkälaisella kokoonpanolla haluatte mukaan. Seurat vastaavat itse matka- ja majoituskuluista. Seminaarin ohjelma on osittain jaettu teemoihin ja kannustamme saman seuran edustajia jakautumaan eri ryhmiin. Paikkoja on rajoitettu määrä ja täytämme ne ilmoittautumisjärjestyksessä. Toivomme ilmoittautumista mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.1.2020 mennessä. HUOM! Majoitusvarauksissa kiintiömme on voimassa 31.12.2019 saakka. Tämän jälkeen voi toki vielä varata, jos tilaa on.

Luvassa on jälleen verkostoitumista, mielenkiintoisia esiintyjiä ja keskusteluja, uusia ajatuksia sekä hyvää ruokaa. Lämpimästi tervetuloa verkostoitumaan ja vaikuttamaan. Ilmoittautuminen seminaariin on nyt avattu. Varaa paikkasi ajoissa. Ilmoittautumiset, ohjelma ja majoitusvaraukset

​Vuoden 2019 yhteenveto

Materiaalit (esiintyjät ja yhteenveto Viestiseinän äänetyksistä, sanapilvistä ja viesteistä)
Ohjelma 
Osallistujalista
Kuvakavalkadi valokuvina (saa käyttää - kuvalähteenä SPL Uusimaa)
Tallenteet esityksistä
Palautekyselyn yhteenveto 

Yhteensä 185 osallistujaa, 68 seuraa
Live-lähetyksen äärellä 285 katselijaa
107 viestiä ja kommenttia viestiseinällä, 5 äänestystä, 3 sanapilveä

Vuoden 2018 yhteenveto
 

Uudenmaan ja Helsingin vuoden 2018 Seurojen Ääni -seuraseminaari järjestettiin Tuusulassa 2.-3.2.2018. Mukana oli ennätysmäärä seuroja ja osalllistujia - 151 osallistujaa, 57 seuraa.

Keskusteluissa ja esityksissä niin paikan päällä kuin digitaalisestikin nousivat vahvasti yhteiskunnallinen hyvä ja jalkapallon potentiaali (tavoitteet, vaikuttavuus ja mittaaminen), seurojen välinen yhteistyö (systemaattisuus, sitoutuminen, pelisäännöt) sekä tietysti pelaajan laadukkaan arjen tekijät, mahdollistajat ja näkökulmat.  Sanat rohkeus sekä dialogi nousivat esiin eri yhteyksissä läpi seminaarin. Ilmapiiri oli vahvasti tulevaisuuteen katsova.  

  •           Materiaalit löytyvät täältä
  •           Kuvakavalkadi seminaarista löytyy täältä
  •           Seminaarin tallenteet osa-alueittain löytyvät täältä
  • ​          Seminaarin palautekyselyn yhteenveto löytyy täältä

Seurojen Ääni 2018 numeroina

  •           Yhteensä 151 osallistujaa, 57 seuraa
  •           Live-lähetyksen äärellä 175 katselijaa
  •           185 viestiä ja kommenttia viestiseinällä, 6 äänestystä

Ohjelma 2018

Lisätiedot: 
Taneli Haara, 040 8280746