LeikkiMaailma, Pelitälli-sarjat 2019

LeikkiMaailman Pelitälli -sarjojen 2008-2011 -syntyneiden E11-F8 -ikäluokissa joukkueet pyritään jakamaan maantieteellisiin lohkoihin peli- ja harjoittelukokemuksen mukaan viidelle eri tasolle -runsaasti pelanneet omiin ja vähemmän pelanneet omiin lohkoihinsa. Virallisia sarjataulukoita ei lasketa eikä julkaista. Otteluissa ei tarvitse täyttää erillistä pöytäkirjaa. Lisenssinä käytetään PeliPassia.

Kevät- ja syyskierroksella pelataan 7-9 ottelua ikäluokasta riippuen, eivätkä kaikki joukkueet välttämättä kohtaa toisiaan. Keväällä sarjat pelataan noin viikoilla 16-24, syksyllä pelataan noin viikoilla 32-40. Pelimuodot ikäluokissa ovat:
E-ikäluokat 8v8, F-ikäluokat 5v5.   
Lue kauden 2019 ohjeet täältä >>

E11 ja E10 ikäluokkaan perustetaan I-tason ilmoittautuneille riittävä määrä lohkoja, joista lohkoon 1 voivat ilmoittautua ikäluokan parhaat joukkueet, muille I-tasolle ilmoittautuneille tehdään maantieteelliset lohkot.

​Sarjataulukoita ei LeikkiMaailman sarjoissa vielä pidetä, mutta ottelutulokset ilmoitetaan pelin jälkeen joukkueiden toimesta Tulospalvelujärjestelmään.
Tulosilmoitusohje>>

Syksyn 2019 Pelitälleihin tehtävät tasonmuutokset, uudet joukkueet ja kevätkierroksen jälkeen poisjäämiset tulee ilmoittaa piiriin sähköpostitse>> 31.5 mennessä

Pelaaja voi ilman edustusoikeuden tai luetteloinnin muutosta pelata omassa seurassaan useammassa saman ikäluokan joukkueessa:
- Pelitälli -sarjoissa pelaaja voi pelata 7 päivän aikana vain kahdessa eri joukkueessa ja enintään 3 peliä.
- Karuselleissa pelaaja voi pelata yhden päivän aikana enintään yhtä monessa ottelussa kuin hänellä olisi otteluohjelman mukaisesti mahdollisuus yhden joukkueen mukana.

Pelitälli -sarjoissa piiri ei edellytä eikä asettele otteluihin virallista erotuomaria. Pelinohjaaja voi viedä läpi ottelun. Omasta seurasta voi tiedustella paikallista käytäntöä, joissakin tapauksissa paikalliset erotuomarikerhot asettelevat otteluihin erotuomarin seuran kanssa tehdyllä sopimuksella.

Lisätietoja pelitälleistä:
Tommi Lingman
p.050-517 1312

LeikkiMaailman Karuselli -turnausten järjestelyistä vastaa piirissä Ulla Kaasinen.
Lue lisää >>