Futsal C-taso

Antaa valmiudet futsalpelaajien ja -joukkueiden valmentamiseen ja johtamiseen. Lajisisällöllisesti kurssi painottuu futsalpelaajien henkilökohtaisten teknisten ja taktisten taitojen sekä 2-3 pelaajan yhteistyötaitojen kehittämiseen. Lisäksi kurssilla perehdytään futsaljoukkueen hyökkäys- ja puolustuspelaamisen, mukaan lukien erikoistilannepelaamisen, perusteisiin. Kurssilaiselta edellytetään etätehtävien ja valmennusosaamista arvioivan näyttökokeen suorittamista kurssin läpäisemiseksi. Kurssin hyväksytty suorittaminen antaa myös valmiudet hakeutua SPL:n valtakunnallisesti järjestämään UEFA Futsal B -valmentajakoulutukseen.

Kurssille voidaan ottaa enintään 20 henkilöä ja sen minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Kurssille valittavien riittävien esitietojen varmistamiseksi valmentajalla tulee olla Futisvalmentajan starttikoulutus (tai D-tason valmentajakoulutus) suoritettuna. Jos kurssi on kesken, tai juuri alkamassa, niin seurasta kannattaa olla yhteydessä SPL Tampereen nuorisopäällikköön. Mikäli hakijoita on enemmän kuin 20, kurssille hyväksyttävät henkilöt valitaan.

kausi 2019-20

la 26.10.2019 Tampereella
la-su 23.-24.11. Ylöjärvellä
Lisäksi on yksi tutorointi ja loppunäyttö valmentajan omassa ympäristössä.

Ohjelmaa lähijaksoissa on noin kello 8.30-19.

Kouluttajana Matti Anttonen

Kurssin hinta

200 euroa per kurssilainen (SPL Tampereen jäsenseuroilta ei peritä maksua.)
Lisäksi tutoroinneista (2 kpl) laskutetaan 100 euroa per kerta, jos seuralla ei ole omaa tutoria.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 20.10. mennessä täältä >> .

Tutor-koulutus

Jos seura haluaa kouluttaa itselleen tutorin, ole yhteydessä nuorisopäällikkö Mikko Tuloseen. Jos seuralla on oma tutor, kurssi on ilmainen.
Tutorin tulee olla vähintään Futsal C -kurssin käynyt ja hänellä tulee olla riittävät taidot kouluttajana toimimisesta.


Kurssilaiset 2017 ja malliryhmä FC Nokia T18