P13 (2007)

Poikien P13 Huuhkajapäivät kaudella 2019-2020 on suunnattu 2007 syntyneille pojille

Läntisen alueen A osa-alue (Ahvenanmaa, Varsinais-Suomen ja Satakunnan) ja B osa-alue (Pirkanmaa ja Kanta-Hämeen)
 
Huuhkaja- ja Helmaripäivät on Suomen Palloliiton pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyvät pelaajatarkkailu ja valmennusosaamisen kehittäminen. Pelaajakehitystapahtumien keskiössä on peli ja sen kehittäminen sekä pelaajien että valmentajien näkökulmasta. Valmentajat tulevat saamaan ennen tapahtumia ennakkotehtäviä pelaamisesta ja itse tapahtumissa ottelut kuvataan ja käydään läpi kouluttajien ohjauksessa. Pelaajilta vaaditaan hyvää valmistautumista tapahtumiin ja keskittymistä paikan päällä.
 
Pelaajan laadukas arki on iso teema seuraaville vuosille suomalaisessa jalkapallossa. Tämän vuoksi vuoden aikana pidettävissä Huuhkaja-ja Helmaripäivissä käsitellään myös kokonaisvaltaista urheilijaksi kasvamista oikeanlaisen harjoittelun, ravinnon ja levon sekä ajan- ja elämänhallintaan liittyvien asioiden osalta. Huuhkaja- ja Helmaripäivät on osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua ja antaa työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.
 
Valmentajina toimivat seurajoukkueiden valmentajat ja heitä tutoroi oman seuran valmennuspäälliköt tai vastaavat henkilöt. Tapahtumat järjestetää Palloliiton Lännen alueen organisoinnista vastaava henkilö. Lisätietoa Lännen alueen koulutuspäällikkö Sami Nikkola ja koulutusasiantuntija Ari Kervinen, ari.kervinen(a)palloliitto.fi , 0442837584.
 

 

P13 Huuhkajapäivien ohjelma
Toiminta-aika klo 08.30-16.00

5-8 joukkuetta per lohko.
Taso 1. pelaavat 11v11 peliä ja taso 2:set pelaavat 8v8 peliä. Taso 2 A:ssa on Ahvenanmaa, Varsinais-Suomi ja Satakunnan joukkueet ja tasossa 2 B:ssä pelaa 
Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen joukkueet
.

Lohkojärjestykset määräytyvät seuraavasti:

Taso 1:  Ilves, FC Inter, TPS ja 1-2 joukkuetta Huuhkaja UTD (valitut pelaajat 2. tasoista)
Taso 2 A:  MuSa, IFK Mariehamn (Åland),  P-Iirot YJ, FC Jazz/KarhuF, KaaPo YJ, FC Halikko YJ, TuNL ja Huuhkaja UTD (muut seurajoukkuepelaajat)
Taso 2 B:  FJK YJ, LeKi, TPV YJ, Ilves Alfa ja HJS. Lisäksi joukkueita piirin sarjasta yhdessä tai ominaan. Esitä joukkueita 31.10.19 mikko.tulonen@palloliitto.fi.
Yksittäisistä seurajoukkuepelaajista tehdään Huuhkaja UTD -joukkue tai sijoitetaan näihin joukkueisiin.
Lohkomuutokset ovat mahdollista kauden aikana.

Tämän ikäluokan toiminta alkaa vasta 2. kierrokselta.

Pirkanmaan/Kanta-Hämeen Huuhkaja- ja Helmaripäivien aloitusseminaari pidetään 21.11.19 torstaina klo 17.30 alkaen Tampereella. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.

 
 
Huuhkajapäivä (lohko) Aika Paikka Kutsu
1.kierros      
2.kierros      
Taso 2 B 8.1.2020 ke Pirkkahalli, Tampere Kutsu
Taso 2 A 9.1.2020 to Karhuhalli, Pori Kutsu
Taso 1 5.2.2020 ke Pirkkahalli, Tampere Kutsu
3.kierros       
Taso 2 B 4.3.2020 ke Pirkkahalli, Tampere Kutsu
Taso 2 A 5.3.2020 to Talviharjoitteluhalli, Rauma Kutsu
Taso 1 22.4.2020 ke Kupittaa, Turku Kutsu

 

Huom! Ohjelma on alustava. Muutokset ohjelmassa mahdollisia!

 

ILMOITTAUTUMISET

Joukkueet ilmoittavat pelaajansa Ari Kervinen sähköpostitse ari.kervinen(at)palloliitto.fi lomakeella tästä
 
Yksittäiset pelaajat ilmoitetaan lomakkeella tästä. Ilmoita pelaajat 31.10.19 torstaihin mennessä. Seurojen parhaat pelaajat, jotka eivät tule joukkueena Huuhkajapäivään.