Ilmoittautuminen Hotsal-sarjaan

Hotsalin osallistumismaksu on 350 €. Mukaan mahtuu 24 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Piiri voi rajoittaa osallistuvien joukkueiden määrää lohkojaon tekemiseksi. 

Maksu sisältää kenttä- ja erotuomarimaksut. Vasta ilmoittautumismaksun maksaminen vahvistaa joukkueen osallistumisen sarjaan. Ilmoittautuneille lähetetään alkuinfo ennen sarjan alkua.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa sarjaan ennen lohkojaon tekemistä, luopumismaksu on sama kuin sarjamaksu. Lohkojaon tekemisen jälkeen luopumismaksu on kolminkertaisen sarjamaksun suuruinen. Turnauskohtainen luovutusmaksu on 200 €. Joukkue suljetaan sarjasta kahden luovutuksen jälkeen.

Osallistumismaksun voi maksaa myös Virike- , Tyky- tai Smartum-seteleillä. Ota yhteys piiritoimistoon, jos haluat käyttää maksuvälineitä em. seteleitä.

Ilmoittautuminen tapahtuu linkin kautta avautuvalla lomakkeella:
https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoitajoukkue.php?turnaus=lsfs1819

Ohje:

1. Avaa ilmoittautumislomake linkkiä klikkaamalla.
2. Täytä lomakkeen kaikki kohdat.
3. Lähetä lomake. 
4. Voit maksaa osallistumismaksun heti verkkopankin kautta TAI
4. S-postiisi saapuneessa vahvistusviestissä on sekä Tason tunnus että linkki osallistumismaksun maksamiseksi verkkopankissa.
5. Tasossa osallistumismaksu löytyy 'Kilpailut'-välilehdeltä.
6. HUOM! Osallistuminen on varmistunut vasta, kun osallistumismaksu on maksettu. Maksu on maksettava viimeistään 4.11., jotta joukkue pääsee mukaan sarjaan.

Ilmoittautuneet joukkueet >>