Jalakapallo-Peijjaiset

Jalakapallo-Peijjaiset "King of The Games" on maamme suurin ”oikean jalkapallon” pienpelitapahtuma. Osanottajaennätyksemme on vuodelta 2009 - joilloin mukaan pystyttiin ottamaan 176 joukkuetta.
Vuoden 2018 tapahtumassa oli mukana 133 joukkuetta.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA palkitsi Jalakapallo-Peijjaiset vuoden 2006 Veteran Grassroots –tapahtumana Suomessa.

Jalakapallo-Peijjaiset on aikaansa edellä olevaa pilottitoimintaa, jossa aikuisten harrastejalkapallo-toiminnan kysyntään vastataan itä-suomalaisella tavalla.
Ilmoittaudu mukaan  >>>>>
 ______________________________________________________________________________________________

Vuonna 2019 järjestetään 28. Peijjaiset 29.11. - 01.12. ja 05-08.12.

Alusta alkaen kilpailun johtajana toimineen Pekka Ojalan jäädessä kesällä 2019 eläkkeelle - vuoden 2019 tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Pallokissat.
Vuodesta 2020 alkaen tapahtuman oikeudet siirtynevät Palloliiton organisaatiouudistuksen mukana suoraan Palloliitolle, kun nykyinen piirijärjestötoiminta sulautuu suoraan Palloliiton alaiseksi aluetoiminnaksi.  Liitto päättää erikseen seuraavien vuosien järjestäjästä.

Jalakapallo-Peijjaiset on Itä-Suomen piirille rekisteröity tuotemerkki.
_______________________________________________________________________________________________

Kuopion ja sen lähiympäristön joukkueet aloittavat pelit ensimmäisessa osassa ja ns. pitkämatkalaiset joukkueet tulevat toiveidensa mukaisesti mukaan tapahtuman toiseen osaan.

Ensimmäisessä osassa pelataan sekajoukkueet/naiset ja ikämiesten sarjat kokonaisuudessaan - sekä Kuopion ja sen lähiympäristön harrastesarjan ja fair play-sarjan joukkueiden otteluja ja näistä sarjasta selviää muutama joukkue toisen osan ratkaisuotteluihin.

Toisessa osassa pelataan kilpasarja vastaavasti kokonaisuudessaan.
______________________________________________________________________________________________

Ilmoittaudu mukaan >>>>>

Jalakapallo-Peijjaiset pelataan Kuopio-hallissa siten, että hallin kenttä jaetaan väliverkoilla kolmeen osaan ja näin käynnissä on kolme peliä yhtä aikaa. Kuopio-hallin kenttä on keinonurmipintainen.

Peijjaisissa on mukana kaikkiaan kuusi (6) sarjaa. Osiin sarjoja on määritelty rajoitteita sarjassa hyväksyttäville pelaajille.

Ilmoittautuminen päättyy su 28.10. - mikäli kaikkia joukkueita ei pystytä ottamaan mukaan, niin osanottajat valitaan sarjoittain ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osanottomaksu on 230 €
- lasku lähetetään pääsääntöisesti joukkueen yhdyshenkilön s-postiin, mikäli ei ole esitetty muuta laskutusosoitetta

ilmoittautumislomake >>>>>

sähköposti pekka.ojala(*)palloliitto.fi                         puh. 017-3683 300 (Pekka Ojala)

(Pekka Ojala antaa tapahtumasta tietoja siihen asti kunnes vuoden 2019 järjestäjänä toimivan Pallokissojen tapahtumaorganisaatio on saatu toimimaan - samoin ilmoittautuminen tapahtumaan onnistuu vielä piirin sivujen kautta.)