Harrastefutsal

Futsal

Ilmoittautuminen päättyy su 22.9.2019.

Harrastesarjojen ilmoittautumisiin tästä. Uusien avainkoodi on FS19, vanhoille lähetettiin koodit ma 26.8..
Kirjautuminen otteluohjelmiin (Tasoon) tapahtuu PalloID:llä, joka siis vaaditaan yhteyshenkilöltä, sama toimii kuin kesän sarjoissa.

Otteluohjelmat ja tulokset löytyvät osoitteesta: "päivitetään tähän kun ohjelmat valmiit"
Huom. kun klikkaat sarjataulukossa joukkuettasi, suodattuu ohjelmaan vain omat pelinne.

Kentät
Ottelu pelataan Myllypuron ja Hakaniemen Arena Centerissä ja Merihaassa sekä Tapiolan Esport Centerissä. Pelipäivät la ja su, Myllypurossa joskus myös pe.

ARVIO SARJAMAKSUISTA
Viime kauden maksut olivat 530- 570€ riippuen lohkon joukkuemäärästä. Todellinen osallistumismaksu selviää vasta ilmoittautumisten jälkeen, kun tiedetään montako ottelua kussakin sarjassa tulee.

Harrastesarjat

Peliaika on 2 x 20 min suoraa aikaa, eikä toimitsijaa tarvita. Harrastesarja on tarkoitettu ei jäsenseuroille ja siinä ei tarvitse olla SPL:n pelipasseja. Ottelut pelataan yhdellä erotuomarilla. Joukkueella saa olla ottelussa 14 pelaajaa.

Miehet

Jalkapalloa Kolmosessa tai ylemmissä miesten sarjoissa sekä poikien SM-sarjassa ja Ykkösessä sekä futsalia Kakkosessa tai ylemmissä miesten sarjoissa pelaavat pelaajat eivät saa osallistua Harrasteliigaan.
Pelaajat, jotka pelaavat vain KKI-sarjoissa voivat osallistua kaikkiin sarjoihin.

Sarjakohtaiset rajoitukset
- Harrasteykköseen saa osallistua jalkapallon Nelosen ja alempien sarjojen pelaajat. 
Pelaaja saa pelata Futsal-Kolmosessa ja alemmissa sarjoissa.
- Harrastekakkoseen saa osallistua jalkapallon Kutosen ja alempien sarjojen pelaajat. Pelaaja saa pelata Futsal-Vitosessa ja alemmissa sarjoissa. Poikkeuksena ottelussa saa kuitenkin pelata korkeintaan kaksi (2) pelaajaa, jotka ovat kaudella 2019 pelanneet jalkapalloa Vitosessa ja/tai kaudella 2019-20 Futsal-Nelosessa. Nämä pelaajat pitää ilmoittaa marraskuun loppuun mennessä, pelaajia voi olla enemmän kuin kaksi, mutta kaikki pitää ilmoittaa ajoissa.

- Harrastekolmoseen saa osallistua jalkapallon Seiskan ja futsalin Kutosen pelaajat. Poikkeuksena ottelussa saa kuitenkin pelata korkeintaan kaksi (2) pelaajaa, jotka ovat kaudella 2019 pelanneet jalkapalloa Kutosessa ja/tai kaudella 2019-20 Futsal-Vitosessa. Nämä pelaajat pitää ilmoittaa marraskuun loppuun mennessä, pelaajia voi olla enemmän kuin kaksi, mutta kaikki pitää ilmoittaa ajoissa.

- Harrasteneloseen ei saa osallistua jalkapallon Seiskassa tai ylempänä pelaavat. Pelaaja saa pelata futsalia toisessa joukkueessa muussa harrastesarjassa, mutta ei kuitenkaan Futsal-Kutosessa tai ylempänä.

 

Naiset

Jalkapalloa naisten Kolmosessa ja ylemmissä sarjoissa sekä tyttöjen SM-sarjassa ja Ykkösessä sekä futsalia naisten Ykkösessä tai ylemmissä sarjoissa pelaavat pelaajat eivät saa osallistua Harrasteliigaan. 
Pelaajat, jotka pelaavat vain KKI-sarjoissa voivat osallistua kaikkiin sarjoihin. 

Sarjakohtaiset rajoitukset

- Harrasteykköseen saa osallistua jalkapallon Nelosen ja alempien sarjojen pelaajat. Pelaaja saa pelata futsalia Kakkosessa tai alempana.

- Harrastekakkoseen saa osallistua jalkapallon Vitosen ja Futsal-Kolmosen pelaajat. Poikkeuksena ottelussa saa kuitenkin pelataan korkeintaan kaksi (2) pelaajaa, jotka ovat kaudella 2019 pelanneet jalkapalloa Nelosessa ja/tai kaudella 2019-20 Futsal-Kakkosessa. Nämä pelaajat pitää ilmoittaa marraskuun loppuun mennessä, pelaajia voi olla enemmän kuin kaksi, mutta kaikki pitää ilmoittaa ajoissa.

- Harrastekolmoseen ei saa osallistua jalkapalloa Vitosessa tai ylempänä eikä Futsal-Kakkosessa tai ylempänä pelaavat. Poikkeuksena ottelussa saa kuitenkin pelataan korkeintaan kaksi (2) pelaajaa, jotka ovat kaudella 2019 pelanneet jalkapalloa Vitosessa ja/tai kaudella 2019-20 Futsal-Kolmosessa. Nämä pelaajat pitää ilmoittaa marraskuun loppuun mennessä, pelaajia voi olla enemmän kuin kaksi, mutta kaikki pitää ilmoittaa ajoissa.
- Harrasteneloseen ei saa osallistua jalkapalloa Vitosessa tai ylempänä pelaavat. Pelaaja saa pelata futsalia toisessa joukkueessa muussa harrastesarjassa, mutta ei kuitenkaan Futsal-Nelosessa tai ylempänä.

 

Pelikiellot

Harrastesarjoissa seuraa kentältäpoistosta yhden ottelun pelikielto, ellei kurinpitovaliokunta määrää lisärangaistusta.