Takaisin
19.9.2019 klo 15.39

Unelma Cuppi valtaa Myyrmäen urheilupuiston 21.9.

Jaa:

NAISTEN OMA JALKAPALLOTAPAHTUMA UNELMA CUPPI PELATAAN 21.9. MYYRMÄEN STADIONILLA JA JALKAPALLOHALLISSA.

Naisten perinteinen Unelma Cuppi pelataan jo kolmattatoista kertaa. Turnauksen alkuvaiheessa pelattiin pelattiin Kaisaniemen puistossa, vuodesta 2013 lähtien tapahtuma on järjestetty Myyrmäen jalkapallostadionilla. Unelma Cuppi on aikuisten naisten tapahtuma, jossa pääasiana on aito liikunnan ilo hyvässä seurassa! Turnauksen pelit käynnistyvät kello 9:00, viimeiset sijoituspelit pelataan 16:30 alkaen. Luvassa on tiimihengen nostatusta, hyvää ohjelmaa, makeita palkintoja ja ennen kaikkea pelaamisen iloa. Joukkueille yhteisen alkulämmittelyt vetää kaikkien suosikki James Renaldo. Mukana turnauksessa on 61 joukkuetta ympäri Suomea, mm. FC Pakarat Kouvolasta, FC Bling Bling Tampereelta, FC Kupu ja Ajax Maradonnat Oulun seudulta sekä Kukkupallo Mikkelistä. 

Turnauksessa joukkueet on jaettu kolmeen eri sarjaan pelitaustan mukaan. A-Cupissa pelaavat naiset, jotka eivät ole pelanneet jalkapalloa aikaisemmin (aiempia Unelma Cuppi turnauksia lukuun ottamatta). Kenttien koko on n. 13*25 metriä ja niissä on ilmatäyteiset maalit ja rajat. B-Cuppiin osallistuvilla pelaajilla onjo pelikokemuksen piirin- ja KKI- sarjoista. D- Cuppi on tarkoitettu riittävästi elämänkokemusta, jotka eivät sovi muihin sarjoihin eivätkä halua pelata oman lapsensa ikäisiä vastaan. Ikä on vain numero. Kahdessa viimemainitussa sarjassa pelataan 5v5- pelimuodolla normaaleita jalkapallosääntöjä noudattaen.

Unelma Cuppi on Suomen Palloliiton tapahtuma ja sitä järjestää Suomen Palloliitton Uudenmaan piiri yhteistyössä Vantaan Jalkapalloseuran kanssa. 

Lue lisää turnauksesta

Otteluohjelmat ja tulospalvelu


James Renaldon alkuverryttely