Takaisin
26.9.2019 klo 07.08

Sanni Franssi Fortuna Hjørringin kanssa jatkoon Mestarien liigassa

Jaa:

Yhdeksän joukkuetta selvitti keskiviikkona tiensä naisten Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon. Loput seitsemän seuraa ratkeavat torstai-iltana.

Sanni Franssi pelasi ensimmäisen osaottelun tapaan täydet minuutit tanskalaisen Fortuna Hjørringin paidassa, kun joukkue voitti albanialaisen Vllaznian 2-0. Fortuna eteni jatkoon yhteismaalein 3-0.

 

Emme Koivisto ja Natalia Kuikka ahkeroivat täyden ottelun, kun Kopparbergs/Göteborg taisteli 1-0-vierasvoiton suurseura Bayern Münchenistä. Saksalaiset menivät jatkoon 2-2-lukemilla vierasmaalisäännön turvin.

 

Tuija Hyyrynen pelasi niin ikään koko kamppailun, kun Juventus kärsi Espanjassa 1-2-tappion Barcelonalle ja tippui jatkosta yhteismaalein 1-4. 19-vuotias Katriina Talaslahti ei ollut hallitsevan mestarin Lyonin kokoonpanossa, kun ranskalaiset ryöpyttivät venäläisen Ryazan-VDV:n yhteismaalein 16-0.

 

Loput kierroksen otteluista pelataan tänään torstaina. Vasta 16-vuotias Vilma Koivisto on ollut ruotsalaisen Piteå IF:n vaihtopenkillä Damallsvenskanin otteluissa, muttei ole vielä debytoinut. Piteå kohtaa tanskalaisen Brøndbyn vieraissa ja lähtee taistoon 0-1-tappioasemasta.

 

Naisten A-maajoukkue 8.10. pelattavaan EM-karsintaotteluun Albaniaa vastaan julkaistiin tiistaina. Näet Anna Signeulin valinnat ja lisätietoa ottelusta täältä.