Takaisin
2.5.2019 klo 14.16

MNR ja Viking Line järjestävät yhdessä matkat katsomaan Tukholman derbyjä

Jaa:

MNR ja Viking Line tarjoavat mahdollisuuden lähteä seuraamaan kauden 2019 Tukholman derbyjä. Ensimmäinen matka on jo kesäkuun alussa. Tuon ottelun lisäksi matkoja on kaksi syyskuussa, yksi lokakuussa, ja kirsikkana kakun päällä Pallopiirin kanssa järjestettävä matka Allsvenskanin päätöskierrokselle marraskuun alussa.

Kolme derbymatkoista tehdään Turun lähdöillä ja yksi Helsingin lähdöllä. Pallopiirin kanssa järjesttävä matka päätöskierrokselle on myös Turun lähdöllä. Turusta lähdöt ovat edeltävänä iltana kello 20.55 ja Helsingistä 17.15. Paluu ottelupäivän jälkeisenä aamuna Turkuun puoli kahdeksalta. Viking Line ja MNR pidättävät oikeuden aikataulujen tarkistamiseen.

Ilmoittautuminen reissuille on nyt auki.

Viime kauden Ruotsin mestari AIK kohtaa 2. kesäkuuta Hammarbyn. Ruotsin suurin kannattajaryhmä takanaan pelaava Bajen veti tähän samaan derbyyn AIK:n kanssa viime kaudella yli 49 000 katsojaa. Ottelu pelataan Ruotsin kansallisareenalla, Friendsillä. Matkalle lähdetään 1. kesäkuuta kello 20.55. Kokoontuminen satamassa 20.20. Paluu Turkuun 3. kesäkuuta 7.30.
Matka sisältää hytit molempiin suuntiin, aamiaisen Quality Hotel Friendsillä, kulkemisen Tukholmassa ja otteluliput. Tämän lisäksi AIK:n entinen tähti, kapteenin nauhaakin kantanut pelaaja, tulee vierailulle hotellin konferenssihuoneeseen ennen ottelua kertomaan ajastaan AIK:ssa ja millaista on pelata Norra Stån edessä.

Muut matkat ovat:
AIK – Djurgården 1.9.2019
Hammarby – AIK 22.9.2019
Djurgården – Hammarby 6.10.2019 (lähtö Helsingistä)

Näihinkin voi jo ilmoittautua. Alla olevat hinnat ovat Turun lähdöille. Helsingin lähdöllä hinnat ovat hieman korkeammat.

Matkan hinnat:
119 €/henkilö 4 hengen hytissä
129 €/henkilö 3 hengen hytissä
139 €/henkilö 2 hengen hytissä
199 € yhden hengen hytissä

Lähde mukaan edulliselle pakettimatkalle aistimaan Tukholman derbyjen ainutlaatuisuutta!

Ilmoittautumiset osoitteessa www.mnr.fi/futismatkat