Takaisin
9.11.2018 klo 15.18

FC Raahe hakee junioripäällikköä

Jaa:

FC Raahe on Pohjois-Suomen suurimpia juniorijalkapalloseuroja. Haluamme kehittää organisaatiotamme palkkaamalla seuraan junioripäällikön 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen vuodelle 2019, lokakuussa keskustelemme jatkosta.
 
Tarjoamme sinulle innostavan ja tavoitteellisen työympäristön nopeasti kehittyvässä junioriseurassa. Päätehtäväsi on tutoroida 30 kestoltaan 1,5 tunnin tutorointikertaa kuukaudessa ja niistä raportointi. Tehtävääsi kuuluu seuran 2002-2014 syntyneiden pelaajien valmentajien kehittäminen seuran valmennuslinjan mukaisesti.
 
Etsimme vuorovaikutustaitoista, positiivisesti ulospäin suuntautuvaa henkilöä, jolla on vahvaa pedagogista osaamista ja hyvä organisointikyky.  Edellytämme hakijoilta kokemusta lasten ja nuorten jalkapallon valmennuksesta sekä vähintään Suomen Palloliiton C-tason valmentajakoulutusta, toivomuksena UEFA B-lisenssi. Palkattava henkilö noudattaa työssään FC Raahen ja Suomen Palloliiton valmennuslinjaa.
 
Tavoitteena on laajentaa toimenkuvaa harrastajamäärän kasvattamiseen sekä jalkapallokoulujen ja futisstarttien organisointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen. Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääsee näkemään pelaajien ja valmentajien kehittymistä. Pääset talvella kehittämään toimintaa laadukkaissa halliolosuhteissa. 
 
FC Raahen pelaajamäärä on 521, joista tyttöjä 163. Kaikki piirisarjajoukkueiden vastuuvalmentajat omaavat vähintään C-tason koulutuksen ja kaupunkisarjajoukkueiden vastuuvalmentajien koulutustaso on vahintään D. 
 
Työnantajana toimii vakavarainen ja velaton urheiluseura, joka hoitaa velvoitteet ajallaan. 
Taustalla on osaava johtokunta ja kehittyvä urheiluseura, joka saavutti Tähtiseura-statuksen toukokuussa 2018.
 
Jos kiinnostuit junioripäällikön toimesta ja tunnet olevasi oikea henkilö kehittämään FC Raahen ikäluokkien toimintaa, lähetä hakemus, CV ja palkkatoive 10.12.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: fcraahe@gmail.com Lisätietoa antaa valmennuspäällikkö Raimo Seikkala 040-7480311, raimo.seikkala@rescomi.com
 
Tehtävään valitun tulee toimittaa ennen nimityksen vahvistamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.