Ilmoittautuneet ja pelitapa

Täältä Simo Syrjävaara Futsal Cupiin ilmoittautuneet joukkueet sekä lisäohjeita joukkueille. Ilmoittautuminen vuoden 2020 turnaukseen on käynnissä 1.12.2019-28.2.2020.

ILMOITTAUTUNEET (päivitetty 9.12.)

Miehet/Fair Play Naiset/Fair Play
Fc Kaski FC Chicken Legs
FC Monari 2015 FC JOKU
HaBo Goal Diggers
  Lammin Veto naisset

Pelitapa
Jokaisen lohkon kaksi parasta joukkuetta jatkaa jatko-otteluihin. Jatko-ottelut pelataan kerrasta poikki -systeemillä. 

Sijoitukset
Alkusarjan sijoitukset määräytyvät tasapisteiden sattuessa seuraavasti: a) kaikkien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten ottelujen 1) pisteet 2) maaliero 3) tehdyt maalit; b) (tämän jälkeen) tasapisteisiin päätyneiden keskinäinen ottelu tai ottelut; c) joukkueiden sarjassa tai lohkossa saavuttama 1) maaliero 2) tehdyt maalit; d) keskinäiset ottelut, e) arpa. 

Sijoitusotteluiden päättyessä tasan suoritetaan rangaistuspotkukilpailu yksi pari kerrallaan ratkaisuun asti. Kaikki pelaajat ja vaihtopelaajat voivat osallistua potkujen potkaisemiseen. Potkuihin osallistuvien pelaajien ja vaihtopelaajien on potkaistava kerran, ennen kuin kukaan voi potkaista toistamiseen.

Luovutukset
Joukkueiden luovutuksia/keskeytyksiä ei sallita. Mikäli joukkue luopuu alkulohkosta, mitätöidään kaikki sen ottelut. Järjestäjä voi tehdä tästä poikkeavan päätöksen.

Pelaajaluettelo
Pelaajaluettelo täytetään joukkueen toimesta TASO -järjestelmässä ennen turnaksen alkua. Luetteloa voi täydentää turnausinfossa ennen joukkueen ensimmäistä ottelua. Katso ohje täältä >>

Pelaajan sarjataso
Katso sarjoissa sallittavat pelaajien sarjatasot tästä