C-taso

Kurssi perustuu D-tasolla ja käytännön valmennustyössä hankittujen taitojen kehittämiseen käytännönläheisesti. Valmentajalle annetaan uusia vinkkejä mm. pelipaikkakohtaiseen taktiikkaan, otteluseurantaan, fyysisen valmennukseen, sääntöihin ja jalkapallovammojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn.

Kurssiin kuuluu kolme tutorointikerta valmentajan omassa ympäristössä, joista viimeinen on kurssin loppunäyttö. Tutoroinnin voi tehdä SPL Tampereen nuorisopäällikön hyväksymä seuratutor. Tällöin seuraa ei laskuteta tutor-kuluista. Jos seura on kiinnostunut kouluttamaan C-tutorin, niin ota yhteyttä nuorisopäällikkö Mikko Tuloseen.

C-kurssin suorittaminen vaatii hyväksytyn loppunäytön. Hyväksytty loppunäyttö oikeuttaa UEFA:n koulutusluokituksissa Grassroots Diplomaan. Näyttö toteutetaan kurssilaisen omassa valmennusympäristössä ja se sisältää tutorointien tavoin harjoitusten esittelyn, toteuttamisen ja palautekeskustelun. Seuran valmennuspäällikkö tai sisäisestä valmentajakoulutuksesta vastaavan henkilön tulee olla näytössä toisena arvioitsijana. Näin saadaan kurssilaisen kehittyminen jatkumaan heti myös seuraympäristössä yhteisesti sovitulla tavalla.

Pääsyvaatimuksena D-tason suorittaminen ja sen jälkeen vähintään yhden kauden toiminta valmentajana.

Kurssin lähijaksoja on lisätty lähemmäs tulevan UEFA C -koulutuksen tuntimäärää. Tulevan koulutuksen sisältöjä pilotoidaan kurssilla mahdollisuuksien mukaan.

Ajankohta 2018

Varalan urheiluopistolla Tampereella.

Lähijakso: la 19.5.
Etäjakso: tutorointi kurssilaisen omassa ympäristössä
Lähijakso: su 10.6.
Etäjakso: tutorointi kurssilaisen omassa ympäristössä
Lähijakso: la 11.8.
Lähijakso: la 8.9.
Etäjakso: loppunäyttö kurssilaisen omassa ympäristössä

Hinta

Tutoroinneista sekä loppunäytöstä laskutetaan 100 euroa kerta. Jos seuralla on oma tutor, niin tutoroinneista ei laskuteta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu täältä viimeistään kolme viikkoa ennen koulutusta.