Ilmoittautuminen Viking Line Kimppaliigaan

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 3.5.

Mukaan mahtuu 16 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Piiri voi rajoittaa osallistuvien joukkueiden määrää lohkojaon tekemiseksi.

Kimppaliigan osallistumismaksu on 300 €. Maksu sisältää kenttä- ja pelinohjaajamaksut. Vasta ilmoittautumismaksun maksaminen vahvistaa joukkueen osallistumisen sarjaan. Ilmoittautuneille lähetetään alkuinfo ennen sarjan alkua.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa sarjaan ennen lohkojaon tekemistä, luopumismaksu on sama kuin sarjamaksu. Lohkojaon tekemisen jälkeen luopumismaksu on kolminkertaisen sarjamaksun suuruinen.Ottelun luovutusmaksu on 200 €. Joukkue suljetaan sarjasta kahden luovutuksen jälkeen.

Osallistumismaksu maksetaan piirin tilille IBAN FI27 5710 0420 0802 93. Mainitse viestikentässä joukkueesi nimi. Osallistumismaksun voi maksaa myös Virike- , Tyky- tai Smartum-seteleillä. Ota yhteys piiritoimistoon, jos haluat käyttää maksuvälineinä em. seteleitä.

Ilmoittautuneet joukkueet

Ohje:

1. Täytä lomakkeen kaikki kohdat.
2. Lähetä lomake.
3. Saat vahvistusviestin s-postiisi. 
4. HUOM! Osallistuminen on varmistunut vasta, kun osallistumismaksu on maksettu. Maksu on maksettava viimeistään 3.5., jotta joukkue pääsee mukaan sarjaan.

Lisätiedot: harraste- ja kilpailupäällikkö Mari Jäppilä, mari.jappila(a)palloliitto.fi, p. 040 5829 369

Lähettämällä tämän lomakkeen ilmoitan tutustuneeni Länsi-Suomen piirin verkkolomakkeiden tietosuojaselosteeseen osoitteessa https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/lansi-suomi/tietosuojaseloste-lansi-suomi ja hyväksyn kirjaamieni tietojen selosteen mukaisen tallentamisen ja käsittelyn.