Ilmoittautuminen

Sarjailmoittautuminen jalkapallo 2019

Kaakkois-Suomen piirisarjojen ja Itäisten aluesarjojen ilmoittautumiset

Sarjatarjotin ja ilmoittautumisaikataulut >>

Taso Ilmoittautumisohje 

Ilmoittautuiminen tehdään TASO järjestelmässä seuran TASOn pääkäyttäjän tunnuksilla.
 
Sarjat ja ilmoittautumisaikataulut löytyvät sarjatarjottimesta >>
 
 
 
Tunnukset
  • Sarjailmoittautumiset onnistuvat vain seuratunnuksilla ja 7.1. seuratunnusten poisutessa käytöstä vain TASOn seurakäyttäjien henkilökohtaisella tunnuksella.
  • Mikäli seuralle ei vielä ole valittu TASOssa pääkäyttäjää, on se tehtävä mahdollisimman pian. Seuran pääkäyttäjän valinta onnistuu seuratunnuksilla ja pääkäyttäjäksi voi valita Pelipaikassa henkilön, jolla on joku seuratoimijarooli Pelipaikassa. Puuttuvat seuratunnukset saa piiritoimistosta ja ne luovutetaan vain pelipaikkaan seurakäyttäjäksi rekisteröityneelle henkillölle. Tulevaisuudessa TASOon tulee myös muita seuratoimijarooleja, joilla erilaisia oikeuksia. Näistä tiedotetaan myöhemmin.
  • Mikäli tunnusten kanssa on ongelmia niin ensisijaisesti yhteys kilpailupäällikköön.
Ilmoittautuminen
  • Vanha joukkue: Valitse ko. joukkue seuran joukkuelistalta, sitten ”kilpailut” ja avautuvalta sivulta riippuen kilpailusta esim. ”Kaakko Jalkapallo 2019” ja viereen avautuvasta alasvetovalikosta oikea sarja.
  • Uusi joukkue : Valitse "Joukkueet" sivulta ”Lisää joukkue Kaakko Jalkapallo 2019” ja täytä ilmoittautumislomake.
HUOM!
  • Joukkueen voi ilmoittaa järjestelmässä vain yhteen sarjaan. Kaakkois-Suomen piirisarjojen ja Itäisten aluesarjojen sekä 12-vuotiaiden aluekarsintojen osalta se on kuitenkin sarjajärjestelmien puolesta mahdollista, joten näissä tapauksissa ottakaa yhteyttä piirin kilpailutoimeen, joka tekee nämä ilmoittautumiset.
  • Tasolohko johon ilmoittaudutte, valitaan ilmoittautumisen jälkeen järjestelmään kirjautuneena "Kilpailut" välilehdellä olevasta Tasolohko valikosta. Uudet joukkueet pystyvät valitsemaan tasolohkon ilmoittautumisen yhteydessä.