TASO-ohjeet Kaakkois-Suomi

Tällä sivulla julkaistaan linkkejä TASO järjestelmän ohjeisiin

TASO-järjestelmää kehitetään koko ajan, joten esim. ulkoasu voi hieman muuttua näihin ohjeisiin verrattuna. Selkeät toiminnalliset muutokset päivitetään ohjeisiin.

kirjautuminen TASO-JÄRJESTELMÄÄN

TASON KÄYTTÖOHJEET (ottelupöytäkirjat ja joukkueen ylläpito) LÖYTYVÄT JÄRJESTELMÄSTÄ KIRJAUTUNEENA JA TÄÄLTÄ >>

Tulosilmoitusohje Kaakkois-Suomi P11, P10, P9, T13 5v5 ja T11 >>

HUOM! Jotta henkilö voidaan valita seuran tai joukkueen TASO käyttäjäksi tai joukkueen taustahenkilöksi, tarvitsee hänellä olla Pelipaikkajärjestelmässä toimihenkilörooli (seuratoimihenkilö tai joukkuetoimihenkilö). OHJEET >>

Lisää ohjeita löytyy Pelipaikan ohjeet sivulta >>

TASOOHJEITA EROTUOMAREILLE KAAKKOIS-SUOMEN PIIRISSÄ
HUOM! Osa tiedostoista on isoja joten odota latausta

Piirierotuomarin ohjeet piirerotuomarit
Tehtävänvaihto / - myynti piirierotuomarit
Piirin et-palkkioiden laskutus piirierotuomarit
Erotuomariraportti piirierotuomarit

Otteluiden asettelu suunnittelunäkymässä

Seuroilla on mahdollisuus asetella kotiotteluitaan kentille uudesssa suunnittelunäkymässä. Suunnittelunäkymään voi tutustua ensin ohjeen kautta, johon löytyy linkki alta. Uudelle sivulle kirjaudutaan samoilla seuran Taso-tunnuksilla kuin perinteiselle Taso-sivustollekin. Seuran tulee kuitenkin olla yhteydessä piirin kilpailutoimeen, jos se haluaa ottaa suunnittelunäkymän käyttöön. Vain piiri voi aktivoida seuralle kenttiä suunnittelunäkymään. Seuran tunnuksilla ei voi siirtää suunnittelunäkymässä kuin kyseisen seuran omia pelejä, joten jos samalla kentällä on muita käyttäjiä, niin niiden peleihin ei pääse käsiksi. Otteluita pystyy edelleen asetteleman kuten tähänkin asti.

Kirjautumislinkki

Ohjeet