Tulospalvelu

Tulospalvelun ohjeet

Tällä sivulla julkaistaan linkkejä TASO järjestelmän ohjeisiin

Järjestelmää kehitetään koko ajan, joten esim. ulkoasu voi muuttua näihin ohjeisiin verrattuna.

TASO kirjautuminen >>  Mikäli et ole saanut seura- tai joukkuekoodia, ota yhteyttä piirimme kilpailusihteeri Olli Hynniseen. Mikäli joukkuekoodi tai erotuomarin salasana on unohtunut saa sen tilattua kirjautumissivun linkistä järjestelmään ilmoitettuun sähköpostiin.
TASO ohje piirisarjoihin EI LIVE >>  joukkueet ja erotuomarit
Liiton kilpailuiden pöytäkirjaohjeita >> liiton kilpailuihin osallistuvat joukkueet
Tulosilmoituslomake >> joukkueet (käytetään erikseen ilmoitetuissa sarjoissa ja otteluissa)
Piirierotuomareiden ohjeet >> erotuomarit

8v8/7v7 eli poikittaisen pelikentän sarjojen turnauksissa ja yksittäisissä otteluissa (myös LeikkiMaailma) käytetään Tason sähköistä pöytäkirjaa.

LeikkiMaailmassa kirjataan vain joukkueiden pelaajat ja ottelun lopputulos - näissä sarjoissa ei tarvitse ottaa pöytäkirjoista tulosteita.

Muissa sarjoissa merkitään myös kaikki ottelutapahtumat maalintekijöitä myöten. Ottelutapahtumat merkitään ja hyväksytään Tason ohjeiden mukaisesti järjestelmään.
Näiden sarjojen ottelutulokset voidaan ilmoittaa Tasossa tai tulosilmoituslomakkeella. Ottelunumero löytyy Tason otteluohjelmasta.

Kukin turnausjärjestäjä hoitaa oman turnauksensa ottelujen tuloksien ilmoittamisen (lopputulos). Turnauksessa otteluparin kotijoukkue täyttää sähköisen pöytäkirjan merkinnät Tasoon (maalintekijät, varoitukset, kentältäpoistot).

Ongelmatilanteissa piirissä yhteys Olli Hynniseen