Tulospalvelu

Sähköinen pöytäkirja otetaan käyttöön kaikissa sarjoissa kauden 2019 alusta lukien. Muutokset aiempaan tulospalvelujärjestelmä TASOssa ovat osin varsin pieniä ja ne on tehty ennen kaikkea helpottamaan toimintaa ottelutapahtumien yhteydessä.

Tulospalvelun ohjeet >>>>>

Jos tulee ongelmia, ota yhteys piirissä Olli Hynniseen

8v8/7v7 eli poikittaisen pelikentän sarjojen turnauksissa ja yksittäisissä otteluissa (myös LeikkiMaailma) käytetään Tason sähköistä pöytäkirjaa.

LeikkiMaailmassa kirjataan vain joukkueiden pelaajat ja ottelun lopputulos - näissä sarjoissa ei tarvitse ottaa pöytäkirjoista tulosteita.

Muissa sarjoissa merkitään myös kaikki ottelutapahtumat maalintekijöitä myöten. Ottelutapahtumat merkitään ja hyväksytään Tason ohjeiden mukaisesti järjestelmään.
Näiden sarjojen ottelutulokset voidaan ilmoittaa Tasossa tai tulosilmoituslomakkeella. Ottelunumero löytyy Tason otteluohjelmasta.

Kukin turnausjärjestäjä hoitaa oman turnauksensa ottelujen tuloksien ilmoittamisen (lopputulos). Turnauksessa otteluparin kotijoukkue täyttää sähköisen pöytäkirjan merkinnät Tasoon (maalintekijät, varoitukset, kentältäpoistot).

Ongelmatilanteissa piirissä yhteys Olli Hynniseen