Harrastefutsal

Futsal

Ilmoittautumiset 16.9.2018 mennessä.

Harrastesarjojen ilmoittautumisiin tästä. Uusien avainkoodi on FS18, vanhoille lähetetty koodit, joka on eri kuin kesän sarjassa.
Jalkapallojoukkuetta ei voi ilmoittaa futsal-sarjaan, vaan molemmilla pitää olla oma tunnuksensa.

Otteluohjelmat ja tulokset löytyvät osoitteesta: "päivitetään tähän kun ohjelmat valmiit"
Huom. kun klikkaat sarjataulukossa joukkuettasi, suodattuu ohjelmaan vain omat pelinne.

Kentät
Ottelu pelataan pääosin Myllypuron ja Hakaniemen Arena Centerissä ja Merihaassa. Pelipäivät la ja su, joskus myös pe.

ARVIO SARJAMAKSUISTA
Viime kauden maksut olivat 530- 570€ riippuen lohkon joukkuemäärästä. Todellinen osallistumismaksu selviää vasta ilmoittautumisten jälkeen, kun tiedetään montako ottelua kussakin sarjassa tulee.

Harrastesarjat

Peliaika on 2 x 20 min suoraa aikaa, eikä toimitsijaa tarvita. Harrastesarja on tarkoitettu ei jäsenseuroille ja siinä ei tarvitse olla SPL:n pelipasseja. Ottelut pelataan yhdellä erotuomarilla. Joukkueella saa olla ottelussa 14 pelaajaa.

Miehet

Jalkapalloa Kolmosessa tai ylemmissä miesten sarjoissa sekä poikien SM-sarjassa ja Ykkösessä sekä futsalia Kakkosessa tai ylemmissä miesten sarjoissa pelaavat pelaajat eivät saa osallistua Harrasteliigaan.
Vain KKI-sarjoissa pelaavat pelaajat voivat osallistua kaikkiin sarjoihin.

Sarjakohtaiset rajoitukset
- Mestaruussarjaan saa osallistua jalkapallon Nelosen ja alempien sarjojen pelaajat. 
Pelaaja saa pelata futsalia Kolmosessa ja alemmissa sarjoissa.
- Ykköseen saa osallistua jalkapallon Kutosen ja alempien sarjojen pelaajat. Pelaaja saa pelata futsalia Vitosessa ja alemmissa sarjoissa.

- Kakkoseen saa osallistua jalkapallon Seiskan ja futsalin Kutosen pelaajat. Poikkeuksena joukkueessa saa kuitenkin pelataan korkeintaan kaksi (2) pelaajaa, jotka ovat kaudella 2018 pelanneet jalkapalloa Kutosessa ja/tai kaudella 2018-19 futsalia Vitosessa. Nämä pelaajat pitää ilmoittaa marraskuun loppuun mennessä. 

- Kolmoseen ei saa osallistua jalkapallon Seiskassa tai ylempänä pelaavat. Pelaaja saa pelata futsalia toisessa joukkueessa muussa harrastesarjassa, mutta ei kuitenkaan Kutosessa tai ylempänä.
 

Naiset

Jalkapalloa naisten Kolmosessa ja ylemmissä sarjoissa sekä tyttöjen SM-sarjassa ja Ykkösessä sekä futsalia naisten Ykkösessä tai ylemmissä sarjoissa pelaavat pelaajat eivät saa osallistua Harrasteliigaan. 
Vain KKI-sarjoissa pelaavat pelaajat voivat osallistua kaikkiin sarjoihin. 

Sarjakohtaiset rajoitukset

- Mestaruussarjaan saa osallistua jalkapallon Nelosen ja alempien sarjojen pelaajat. Pelaaja saa pelata futsalia Kakkosessa tai alempana.

- Ykköseen saa osallistua jalkapallon Vitosen ja futsalin Kolmosen pelaajat. Poikkeuksena joukkueessa saa kuitenkin pelataan korkeintaan kaksi (2) pelaajaa, jotka ovat kaudella 2018 pelanneet jalkapalloa Nelosessa ja/tai kaudella 2018-19 futsalia Kakkosessa. Nämä pelaajat pitää ilmoittaa marraskuun loppuun mennessä.

- Kakkoseen ei saa osallistua jalkapallon Vitosen ja futsalin Kakkosen pelaajat. Poikkeuksena joukkueessa saa kuitenkin pelataan korkeintaan kaksi (2) pelaajaa, jotka ovat kaudella 2018 pelanneet jalkapalloa Vitosessa ja/tai kaudella 2018-19 futsalia Kolmosessa. Nämä pelaajat pitää ilmoittaa marraskuun loppuun mennessä.
- Kolmoseen ei saa osallistua jalkapalloa Vitosessa tai ylempänä pelaavat. Pelaaja saa pelata futsalia toisessa joukkueessa muussa harrastesarjassa, mutta ei kuitenkaan Kolmosessa tai ylempänä.

 

Pelikiellot

Harrastesarjoissa seuraa kentältäpoistosta yhden ottelun pelikielto, ellei kurinpitovaliokunta määrää lisärangaistusta.