Huuhkaja- ja Helmaritoiminta

Huuhkaja- ja Helmaripäivät

Entisen piirijoukkuetoiminnan tilalla SPL järjestää Huuhkaja- ja Helmaripäiviä. 
Nämä ovat pelaajatarkkailu- ja valmennuskoulutustapahtumia ikäryhmissä P14(2004), P13(2005), T15(2003), T14(2004). 
Nämä ikäluokat pelaavat 11v11 pelimuotoa. 
Helsingin piirissä järjestetään myös toimintaa P12 (2006) ja T13 (2005) ikäluokille pelaten 8v8 pelimuotoa. Toiminta alkaa keväällä 2018.
8v8 pelimuodon tapahtumissa lähtökohta on yksi joukkue per seura, mutta voitte toivoa useammankin joukkueen mahdollisuutta osallistua. 

Tapahtumassa seura- tai yhdistelmäjoukkue pelaa kaksi ottelua 2 x 25min. 1.ottelun jälkeen on ruokailu ja koulutustilaisuus valmentajille & pelaajille. Tässä koulutuksessa käydään läpi 1.ottelua ja näytetään videoklippejä siitä. Tapahtuman molemmat ottelut jaetaan valmentajille pilvipalvelun kautta ja näitä videoita toivotaan hyödynnettävän oman seurajoukkueen arjessa.
Huuhkaja- ja Helmaripäivien jälkeen piiri lähettää kouluttajan(ia) seuraan palaute -ja seurantakäynnille.

Uudenmaan piiri ja Helsingin piiri muodostavat yhdessä Etelän alueen. Alueella järjestetään Huuhkaja- ja Helmaripäiviä jommankumman piirin isännöimänä. Toimintakausi on lokakuun lopusta maaliskuun puoleen väliin. Kesäkuussa SPL järjestää P14 (2004) ja T15 -ikäryhmälle turnauksen, jonne pelaajat valitaan Huuhkaja- ja Helmaripäivien sekä muun pelaajatarkkailun perusteella.

Huuhkaja- ja Helmaripäivät ovat pelitapahtumia, joihin seurat voivat ilmoittaa ikäryhmän joukkueena tai yksittäisiä pelaajia. Piiri kokoaa tarvittaessa yksittäisistä pelaajista joukkueita. Pääsääntöisesti tapahtumiin kutsutaan seuroista kokonainen joukkue ELL- ja Aluesarjatasolta. Piirisarjoista (ykkönen ja kakkonen) kutsutaan seurat ilmoittamaan yksittäisiä pelaajia.

Tapahtumia on kaksi syksyllä ja kaksi keväällä. Tapahtumaa ennen, välissä ja jälkeen mukana oleva seurajoukkue saa tutorin käymään harjoituksissa ja antamaan palautetta harjoituksesta.

Yhden tapahtuman hinta on 11v11 tapahtumissa 300€ (sis. olosuhteet, tuomarit, koulutuksen, jokaisen ottelun videon, videoklipit jokaisen tapahtuman 1.ottelusta, ruokailun sekä seuravierailun).
8v8 tapahtumien hinta on 220€ (sis. olosuhteet, tuomarit, koulutuksen, jokaisen ottelun videon, ruokailun sekä seuravierailun).

Osa tapahtumista on arkena ja osa viikonloppuna. Tarkempi ohjelma jaetaan, kun saamme vahvistukset tietoomme.

Toiminnan vastuuhenkilönä:
Mika Riutto
Valmennuspäällikkö
040-5133033 tai mika.riutto(at)palloliitto.fi